אוכל ומסעדות
חנות מקוונת לפולי קפה,קפסולות קפה, מכונות קפה לעסקים ופרטיים
אוכל ומסעדות
רתם גוטמן, בן 37 מקיבוץ מנרה/רמת יוחנן. קפצתי ב7/10 ללחימה בדרום עם יחידת הניוד בה אני משרת. נתתי בראש 75 יום עד שכמעט איבדתי את העסק לחלוטין. בזמן היעדרותי הוא עבד כמה ימים עד הבנו שעדיף כבר שלא. למרות המצב הגרוע אליו נקלענו אני גאה על הבחירה
אוכל ומסעדות
אני ברק, בן 51, משרת כבר 215 יום במילואים בגדוד שריון, בגזרת עזה. יש לי קייטרינג בוטיק המומחה ביצירת חוויות קולינריות ייחודיות לאירועים פרטיים ועסקיים, בכל רחבי הארץ המחוייב להמשיך לתת שירות מעולה ללקוחות גם תוך כדי לחימה ושרות המדינה.
אוכל ומסעדות
שמי איתן ואני חקלאי שמגדל כרם ענבי יין במושב נחם, בימים אלו אנו בתהליך בניית יקב בוטיק במשק,, מתחילת מלחמת חרבות ברזל התנדבתי לשרת במילואים כארבעה חודשים רצופים, נקלעתי למצוקת כוח אדם ומחסור בפועלים לכרם, נותרו לי במלאי כ 3000 בקבוקי מוסקט למכירה.
אוכל ומסעדות
אני דידוש וזה מה שאני עושה. קייטרינג חלבי צמחוני מקטן ועד גדול. 12 שנה של עצמאות . אירועים בר/בת מצווה ,ימי הולדת ,אירוח ,חגים ,חתונות והרמת כוסית. בת 47 מישוב שקד בצפון השומרון כרגע במילואים מה7 לאוקטובר רצוף . מבשלת לחיילים במוצב ריחן ולתצפיתניות
אוכל ומסעדות
שמי אביב רון בן 45 מאיזור ירושלים ואני יועץ לרישוי עסקים. הקושי שלי בתקופת המילואים(2 סבבים )שהעסק שלי הושבת, אין לי שותפים או עובדים ולכן בכל תקופת המילואים העסק שלי פשוט נעצר לחלוטין. מלבד איבוד הכנסות הייתי צריך לבנות הכל מהתחלה.
אוכל ומסעדות
אנחנו בית הבשלה גלילי לגבינות בוטיק, בין שירותנו תמצאו, כמובן גבינות, סדנאות, הפקת אירועים, בופה גבינות עשיר ועוד. אתם יכולים לתאר את הקשיים שחווינו כעסק צעיר הפועל מצפון הארץ כשאני הייתי יותר במילואים מאשר בעסק… אך עם כל זאת המשכנו הלאה1
אוכל ומסעדות
היקב שלנו הוא יקב בוטיק משפחתי שהוקם ב2018 על ידי שני אחים ומייצר כ 18000 בקבוקים בשנה. מה7 לאוקטובר גוייסנו שנינו לכחמישה חודשים – בהתחלה בצפון ואחכ בעזה. בזמן הזה למעשה הפסקנו לשווק ולהפיץ את היינות וכרגע מחפשים בעיקר חיבורים לחברות שיקנו יינות לחג
אוכל ומסעדות
אהלן, נעים מאוד – דני, הבעלים של "מלבי צוקים גן שמואל"בן 44 מפרדס חנה היפה, נשוי + 2משרת מילואים פעיל (מתנדב) בגדוד חוד חנית של חילוץ והצלה.הייתי במילואים מה 7.10 למשך כמעט חודשיים ובתקופה הזו העסק היה סגור.
אוכל ומסעדות
את ״ליטל סיסטר״ הקמנו לפני 5 שנים עם חלומות גדולים ורעב להצליח. אנחנו, סתיו ובר, גויסנו למילואים ב7.10, רגע לפני פתיחת סניף שלישי ביפו ופתיחתו של מפעל הייצור שלנו מצאנו את עצמנו בלב עזה, נלחמים הן על הקיום שלנו והן על העסק.
ימים א’ עד ה’ בין השעות 9:00 – 20:00
בימי ו’ וערבי חג בין השעות 9:00 – 14:00